dinsdag 9 februari 2010

Visie, missie, lange termijn doelstelling en strategie

Missie
Wij gaan ervoor om onze klant zo goed mogelijk van dienst te zijn. Hierbij komen de volgende twee aspecten kijken:
Bij ons in het bedrijf staan een hoge kwaliteit en een goede service hoog in het vaandel. Het feit dat er altijd laptops leverbaar zijn is natuurlijk niet genoeg. De laptops moeten ook een constante goede kwaliteit hebben. Onze klant moet op dat front ook op ons kunnen rekenen. Bij ons geldt een ‘niet goed geld terug garantie’, daarbij komen we ook gelijk op de service. Als klant kunt u bij ons altijd terecht met problemen en/of klachten.

Visie

Wij verwachten dat wij een sterke concurrentiepositie behouden dankzij onze goede kwaliteit en klantgerichte service. Doordat wij deze eisen stellen aan onze Visions ligt onze prijs hoger dan gemiddeld. Wij verwachten dat de concurrentie de Vision voor een lagere prijs zal blijven verkopen, maar dat zal ten koste gaan van de kwaliteit en de klantgerichte service. Doordat u een relatief klein bedrag meer betaald dan bij de concurrent kunnen wij garant staan voor deze service. Met het juiste onderhoud gaat uw laptop jaren langer mee. Contact met klanten is heel belangrijk, want daaruit kunnen wij peilen in hoeverre ons product kan worden verbeterd.

Lange termijn doelstelling

Op de lange termijn willen wij uitgroeien tot een bedrijf met meerdere vestigingen en tevreden klanten. Wij hopen onze positie te kunnen versterken door middel van de geplande aandeelhoudersvergaderingen, en hierdoor te blijven groeien.

Strategie
Zoals hierboven genoemd is onze missie om de klant zo goed mogelijk van dienst te zijn en om laptops aan te bieden met een hoogstaande kwaliteit. Dit leidt tot een hogere prijs, omdat kwaliteit kosten met zich mee brengt. Twee keer per jaar houden wij een uitgebreid tevredenheidonderzoek onder de klanten, om zo te zorgen dat onze klantgerichte service optimaal blijft. Tevens houden wij bij hoelang het duurt voordat een klant terug komt met een Vision ter reparatie. Hieruit kunnen wij concluderen welke onderdelen extra zorg nodig hebben, om daar in het productieproces extra aandacht aan te besteden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten